Bussum: Loge Sophia Omnia Vincit

Opgericht in 1999

De naam van de Loge betekent: wijsheid overwint alles. 

Jubileum:

Op 28 november 2024 bestaat Loge Sophia Omnia Vincit 25 jaar. Dit heugelijke feit zal worden gevierd op zaterdag 23 november 2024 in het Logegebouw in Bussum aan de Brediusweg 23-A in Bussum. Op die dag kunnen belangstellenden nader kennis maken met onze leden en ons gedachtegoed. Meer informatie over de invulling van de viering volgt te zijner tijd maar u mag natuurlijk ook altijd eerder contact opnemen door een bericht te sturen naar sophia.omnia.vincit@gmail.com 

Op 26 februari 2024 was er een goedbezochte Open Avond voor belangstellenden. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang van de avond met een ceremonie om 20.00 uur. Daarna was er uitleg over de werkwijze en kreeg men alle gelegenheid om vragen te stellen.

Zodra er weer een Open Avond wordt georganiseerd bij Loge Sophia Omnia Vincit zal die hier bekend worden gemaakt. Tussentijds kunt u altijd informatie vragen via het secretariaat. U kunt ook een vrijblijvend gesprek aanvragen met een van de Weefsters van de loge.

Informatie voor belangstellenden

Loge Sophia Omnia Vincit organiseert regelmatig bijeenkomsten voor belangstellenden: 's avonds door de week of op zondagochtend. Deze vinden plaats in het logegebouw in Bussum, of bij iemand thuis. Meestal gaan we aan de hand van een thema met elkaar in gesprek, zodat een belangstellende onze manier van werken kan ervaren.

Agenda

Momenteel is er in Bussum één bijeenkomst  gepland waarop belangstellenden meer te weten kunnen komen over de Orde van Weefsters. U kunt zich ook aanmelden voor een persoonlijk gesprek. Wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u horen wanneer er weer zo'n bijeenkomst is? Stuur dan even een mail naar sophiaomniavincit@ordevanweefsters.nl, of sophia.omnia.vincit@gmail.com  of neem contact op via het formulier 'Contact met de loge' op deze pagina. Dan houden we u op de hoogte.

Contact met de loge

Bijeenkomsten

De loge komt op de eerste, tweede en derde maandagavond bij elkaar.
 

Bijeenkomsten waar u kunt kennismaken

Door het hele land organiseren loges geregeld bijeenkomsten waar belangstellenden nader kennis kunnen maken. Zie bij de betreffende plaats voor details.

Datum Plaats Tijd  
Woensdag 27 maart  Hengelo Avond voor belangstellenden inloop vanaf 19.00  uur  
Zondag 2 juni 2024 Hoorn Informatiebijeenkomst voor belangstellenden, inloop vanaf 10.15 uur  
Zondag 13 oktober 2024 Alkmaar Informatiebijeenkomst voor belangstellenden, inloop vanaf 10.15 uur  
Zaterdag 23 november 2024 Bussum Jubileumviering ook voor belangstellenden, nadere informatie volgt nog  

 

ANBI

De Loge is door de belastingdienst erkend als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Copyright 2024 by Orde van Weefsters Vita Feminea Textura