Zeist

Loge De Cirkel

Opgericht in 1999

 

Bijeenkomsten

Loge de Cirkel komt wekelijks op de dinsdagavond bijeen, vanaf half september tot en met half juni. De meeste avonden beginnen om 20:00 uur. Na afloop kan er nagepraat worden onder het genot van een drankje. Elke dinsdag wisselen we met elkaar van gedachten. Meestal begint de bijeenkomst met een korte voordracht van één van onze leden. Zij reikt met haar verhaal gedachten aan die we gebruiken voor het verdere gesprek dat het karakter heeft van een intensieve, open gedachtenwisseling.

Informatie

Minimaliseren

Huiskamerbijeenkomst op 26 september 2018 

Loge De Cirkel heeft op woensdag 26 september 2018 een huiskamerbijeenkomst gepland. Dit is een kleinschalige informatieavond, die is bedoeld voor belangstellende vrouwen die het voorlichtingsmateriaal kennen, zoals bijvoorbeeld onze website of brochure, en zelf graag de werkwijze van de Orde van Weefsters enigszins willen ervaren. Ook is er gelegenheid de vragen te stellen die het voorlichtingsmateriaal heeft opgeroepen. Voor deze avond kunt u zich aanmelden via decirkel@ordevanweefsters.nl.
 
Kom naar de lezing op 9 november 2018!
Op vrijdag 9 november 2018 organiseert Loge De Cirkel de lezing: Een vrije wil? Marjan Slob biedt vanuit kunst én hersenwetenschap een inspirerend perspectief op de vrije wil.
 
Marjan Slob is zelfstandig filosoof en essayist. Ze schrijft regelmatig voor de Volkskrant. Haar laatste boek, Hersenbeest: filosoferen over het brein en de menselijke geest (uitgeverij Lemniscaat) won vorig jaar de Socrates wisselbeker. Zie www.marjanslob.nl
 
Plaats: UCK (Utrechts Centrum voor de Kunsten), Domplein 4, 3512 JC Utrecht
Aanvang
: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur
Kosten
: 10,00 euro inclusief een drankje
De lezing is voor iedereen toegankelijk.
 

Bijeenkomst voor belangstellenden op 20 november 2018
Loge De Cirkel organiseert op dinsdag 20 november 2018 een bijeenkomst voor belangstellenden. Iedere vrouw die interesse heeft in de Orde van Weefsters en onze Loge in het bijzonder, is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn, in het gebouw waar wij wekelijks bij elkaar komen, aan de Kerkweg te Zeist.
Aanvang: 20.00 uur. Als u interesse heeft, mail ons gerust op: decirkel@ordevanweefsters.nl

 

Belangstelling voor Loge De Cirkel? 
Wilt u graag informatie over onze Loge aanvragen?
Heeft u interesse in een informatief, verkennend gesprek?
Mailt u ons gerust op: decirkel@ordevanweefsters.nl
 
 
 
 
Loge De Cirkel is door de belastingdienst erkend als algemeen nut beogende instelling (ANBI).